tagsten_1 (1)Design

Tagstensplader er designet som tagsten.
Udseendet er smukt som et klassisk tagstenstag.
Det er et stort plus for mange bygninger, der ser godt ud med Tagstensplader

Stål og styrke

Tagstensplader fremstilles af en galvaniseret stålplade, der er belagt med en vejrbestandig overflade. Stål giver styrke.
Galvanisering og overfladebelægning sikrer en lang levetid og et minimalt behov for vedligehold. Tagstensplader får du et smukt tag med lang levetid til en konkurrencedygtig pris.

Bygninger

Tagstensplader er et elegant tag, der med fordel kan lægges på mange forskellige bygninger, f.eks. boliger, landbrug, erhverv eller sommerhuse. Tagstensplader er effektive på små og store bygninger både ved nybyggeri og ved renovering.

Renovering

Mange tage trænger til renovering. Det kan være fordi taget er utæt, eller fordi det er blevet grimt at se på. Tagstensplader er en perfekt løsning. Hvis du vil, kan du lægge Profilmetal Tagstensplader ovenpå det gamle tag. Det kan du, fordi stålpladerne er lette.

Hvis du lægger Tagstensplader ovenpå det eksisterende tag, sparer du demonteringen af det gamle tag, der i stedet kan fungere som undertag for det nye. Samtidig har du tag på dit hus, mens du bygger.

tagstensplade_tegning_1354283737Du kan også vælge at demontere det eksisterende tag og lægge Tagstensplader i stedet for.

Tagstensplader leveres i længder, der passer til den enkelte bygning. Normalt fremstilles pladerne, så de når fra tagrende til rygning. Det minimerer antallet af samlinger og letter monteringen.

Hver plades dækbredde efter overlæg er 1100 mm. Mindste pladelængde er 400 mm. Anbefalet maksimumlængde er 6000 mm. Pladerne har en flot faconklippet forkant. Tagstenspladerne fremstilles i et bredt udvalg af farver, så du kan få det udseende, du ønsker, og den farve, der passer til bygningen.

tagsten_stor_bund